dimarts, 20 de març del 2012

Caja Madrid fa entrega d’un vehicle adaptat a Calandra

06/20/2011

El furgó s’utilitzarà pel servei de bugaderia i tintoreria de l’associació, a la que hi treballen persones amb discapacitat intel•lectual.

L’ Obra Social Caja Madrid ha fet entrega d’un vehicle adaptat, valorat en més de 35.000 euros, per a la Cooperativa de Treball Calandra SCCL, pel servei de bugaderia i tintoreria que té l’associació com ajuda i foment del treball per a persones amb discapacitat intel•lectual.
Caja Madrid, una de les entitats que integra el SIP de Bankia, ha col•laborat amb la seva Obra Social en l’adaptació d’una furgoneta per facilitar el transport, la recollida i repartiment dels encàrrecs de la bugaderia, als treballadors de la cooperativa.
A l’entrega del vehicle han assistit el president de la Cooperativa de Treball Calandra SCCL, Evarist Puigvila; el gerent de la Cooperativa, Josep Delgado; i la treballadora social, Anna Codina; per part de l’entitat el coordinador d’Obra Social Caja Madrid a Catalunya i Balears, Sergi Capell, i el director de l’Oficina de Caja Madrid – Bankia a Vic, Jordi Romeu.
Obra Social Caja Madrid Catalunya i Balears
Obra Social Caja Madrid col•labora amb més de 70 projectes de diverses entitats que atenen a col•lectius socials a Catalunya i Balears. Aquestes ajudes permeten el desenvolupament dels programes d’entitats i institucions que treballen amb col•lectius en situació de desigualtat i/o exclusió social amb l’objectiu de potenciar la seva inserció social i la integració laboral.
Aquestes associacions treballen amb infants i joves en risc social, persones amb discapacitat, població immigrant, malats d’Alzheimer i Parkinson, dones maltractades, persones sense llar, dones amb especials dificultats d’inserció o desocupats de llarga durada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada